maj 2022

Majske aktivnosti - DI Trbovlje

V  aprilu smo uspešno izvedli 5-dnevni rehabilitacijski program v Termah Radenci. Tudi območno tekmovanje v balinanju, katerega izvajalec je bilo naše društvo, je za nami. Naše balinarke so osvojile 1. mesto in se uvrstile na  državno prvenstvo Zveze za šport invalidov Slovenije – Para olimpijski komite.  Dne 4.6.2022 smo izvajalec  državnega prvenstva v balinanju ekipno M/Ž,  zato se je  tudi naša moška ekipa  uvrstila na prvenstvo.

Nadzor v DI Kočevje

Na nadzoru so bili prisotni: Vesna MARKOŠ, predsednica; Martina OSMAK, predsednica NO v mandatu 2022 – 2026; Fanika NAGU, predsednica NO v mandatu 2018 - 2022; Milena LAUTAR, članica IO; Silva LOGAR, članica IO;  Mirjana DELIČ, računovodstvo.

Nadzor v MDI Žalec

Na nadzoru so bili prisotni: Marijan TURIČNIK, podpredsednik; Dragica BREZNIKAR, tajnica; Olga SVIT, računovodstvo; Sonja RAMŠAK, predsednica NO; Boštjan REBERNIK, računalničar.

Frančiška MOŽINA

Frančiška MOŽINA

(1946 – 2022)

 

Predsednica DI Žiri 2012 – 2022

 

Sporočamo žalostno vest, da nas je zapustila predsednica DI Žiri, Frančiška MOŽINA.

Kopalni dan Dobova

V četrtek, 17. marca, smo se člani Društva invalidov Sevnica odpravili na prvi kopalni dan, ki je v sklopu ohranjanja zdravja, in sicer v Dobovo. Iz Sevnice smo krenili proti Dobovi ob 13. uri, bilo pa nas je kar za en avtobus, in sicer 45 članov DI Sevnica. 

Volilni zbor članov Društva invalidov Sevnica

V sredo, 9. marca 2022 ob 16. uri je potekal volilni zbor članov društva invalidov Sevnica, in sicer v prostorih jedilnice Osnovna šola Savo  Kladnik Sevnica. 

Srečanje v pikadu

Društvo invalidov Sevnica je v sklopu praznika občine Sevnica 2021 organiziralo zaostalo srečanje v pikadu,  ki je  potekalo v prostorih  OVVZS Sevnica, in sicer  je bilo prestavljeno iz  19. Novembra 2021 na 05.

Potica

Veseli smo,da se lahko spet malo bolj družimo.

Delavnice v društvu DOBRA VOLJA

Pa smo dočakali, dočakali dan, ko smo vsaj malo pregnali virus. Še vedno moramo biti previdni in upoštevati odgovorne. Razkužujmo si roke, upoštevajmo razdaljo in le zdravi pojdimo od doma , med prijatelje. 

Nadzor v MDI Idrija - Cerkno

Na nadzoru so bili prisotni: Miroslav PIŠLJAR, predsednik; Ljudmila ERJAVEC, blagajničarka; Vladimir KRŽIŠNIK, referent za šport.

Nadzor v MDI Sežana

Na nadzoru so bili prisotni: Jelica GRMEK, predsednica; Rado PIRJEVEC, podpredsednik; Majda ŠKERL, predsednica NO in Tanja PIPAN, računovodstvo.

Nadzor v DI Koper

Na nadzoru so bili prisotni: Tatjana KOBLAR, predsednica; Marina PAVLOVIĆ, tajnica; Bruno ZORKO, predsednik NO in Emilija STEFFE, predsednica ČR.