October 2020

Donacija invalidskih vozičkov MDDI Celje

Predsednica MDDI Celje, Dragica Mirnik obvešča, da so ponovno prejeli večjo donacijo invalidskih vozičkov in so na razpolago tudi drugim DI.

V primeru, da potrebujete invalidske vozičke za vaše invalide, se obrnite direktno nanjo.

DI Ilirska Bistrica: Letos je vse drugače

Letošnje leto je bilo na vse načine drugačno od drugih, saj koronavirus otežuje delovanje na vseh področjih in nam je vzel svobodo gibanja in druženja.
Tradicionalno se v maju srečujemo in družimo z našimi nemočnimi invalidi in ker to ni bilo v letošnjem letu mogoče, smo upali, da bomo ta program izpeljali v jesenskem času. 

MDDI Celje - Srečanje težkih invalidov pod posebnimi pogoji

Minevajo dnevi, tedni mi smo pa še vedno v strahu, da se ne okužimo, da ne zbolimo. Člani nas potrebujejo, želijo si druženj, pogovorov in osebnega stika. Pogrešajo veselje, ki ga pripravimo za njih ob petju, harmoniki in klepetanju.

Novi prostori DI Krško

Z veliko energije in vloženega dela prostovoljcev in predsednice društva Marije Stopinšek ter s pomočjo Zveze delovnih invalidov Slovenije, so v novih poslovnih prostorih stekle aktivnosti in izvajanje posebnih socialnih programov DI Krško.

 

Nadzor v MDI Gornja Radgona

Kako so delovali in izvajali posebne socialne programe v društvu v preteklem letu, so nam predstavili Alenka Husar, predsednica; Branko Habjanič, podpredsednik; Sabina Huber, računovodstvo in Nada Žurman, namestnica predsednika NO.

Nadzor v DI Postojna

Julija Kastelic, predsednica, Daliborka Radonjić, tajnica in Franc Moljk, predsednik NO so bili prisotni pri pregledu poslovanja društva v preteklem letu.