april 2019

Zbor članov ZDIS, Ljubljana, 23.4.2019

Predstavniki društev invalidov-članic ZDIS so se udeležili rednega zbora članov ZDIS, na katerem so  bila sprejeta vsa poročila o delovanju ZDIS za leto 2018, sprejet program dela in finančni plan za 2019 in 2020 ter Statut ZDIS. Po končanem zboru je predsednik ZDIS Drago Novak podelil priznanja društvom invalidov, ki so sodelovali na razstavi ročnih in umetniških del v Slovenj Gradcu.
 

Ob 50. letnici delovanja ZDIS - Razstava ročnih in umetniških del invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije z mednarodno udeležbo

V skupni organizaciji Zveze delovnih invalidov Slovenije, Mestne občine Slovenj Gradec ter Društva invalidov Slovenj Gradec je od 11. do 15. aprila 2019, v Mladinskem kulturnem centru, Ozare 18 v Slovenj Gradcu potekala razstava ročnih in umetniških del invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije z mednarodno udeležbo.

DI Sevnica: Zbor članov društva

V sredo, 6. marca 2019 ob 16. uri je potekal zbor članov društva invalidov Sevnica v spodnjih prostorih jedilnice Lisce. Udeležba je bila zelo dobra, saj se je zbora udeležilo 97 članov DI Sevnica.