Jubilejna 20. revija pevskih zborov društev invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije, Trbovlje, 12.5.2018

Zveza delovnih invalidov Slovenije je v sodelovanju z Društvom invalidov Trbovlje organizirala JUBILEJNO 20. revijo pevskih zborov društev invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije.

 

Revija bo v soboto, 12. maja 2018 ob 15. uri

v Trbovljah, v Športni dvorani Polaj, Šuštarjeva kolonija 7 a.

 

Na reviji, ki predstavlja tudi uvod v praznovanje 50. obletnice delovanja Zveze delovnih invalidov Slovenije, bo nastopalo 23 pevskih zborov iz 22 društev invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije iz cele Slovenije.

Pozdravne nagovore bodo imeli: Vesel Šalja, predsednik Društva invalidov Trbovlje, Jasna Gabrič, županja Občine Trbovlje in  Drago Novak, predsednik Zveze delovnih invalidov Slovenije.

 

Slavnostni govornik bo državni svetnik Matjaž Švagan.

 

Podeljena bodo priznanja petim društvom invalidov, ki so nastopila na vseh 20 revijah pevskih zborov društev invalidov Zveze delovnih invalidov Slovenije.

 

Z revijo pevskih zborov društev invalidov bo Zveza delovnih invalidov Slovenije  širši javnosti pokazala možnosti uveljavljanja invalidov, da izkoristijo svoje ustvarjalne, umetniške in intelektualne potenciale, ne le za lastno korist, temveč tudi za obogatitev svoje skupnosti..

 

Revijo  sofinancirajo Fundacija za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti in Občina Trbovlje.

 

Vljudno vabljeni!

 

Vabilo (pdf)

Program / vabilo (doc)