Aktivnosti MDDI Šentjur 2021

V MDDI Šentjur tudi v težkih časih, ko nas nadležni COVID 19 nikakor ne more zapustiti, ne počivamo, saj smo začrtani plan v letu 2021 skoraj v celoti izvedli.

V mesecu septembru dne 8.9.2021 smo organizirali kopalni dan v Malo Nedeljo. Po nekaj urah prijetnega kopanja smo imeli v njihovi restavraciji tudi kosilo. Po kosilu smo nadaljevali pot v Ormož si ogledali grad in pokrajinski muzej Ormož tako, da smo prekrasen sončni dan zelo lepo izkoristili.

Čeprav moramo upoštevati vsa priporočila NIJZ je bilo veliko zadovoljnih članov društva.

Tudi v oktobru dne 21.10.2021 smo organizirali kopalni dan v Izolo. Na poti proti obali smo si najprej ogledali Postojnsko jamo, nato pa nadaljevali pot v hotel Delfin na kopanje ter kosilo. Po zaključenem kopalnem dnevu smo si še ogledali muzej ribištva Izolana, nato pa smo se vračali proti domu s krajšimi postanki. Čeprav je bilo sonca le za vzorec smo dan preživeli izjemno lepo, saj ni manjkalo pohval, ter želja, da se čimprej srečamo, saj pogrešajo druženje čeprav je potrebno upoštevati priporočila NIJZ-a.

Vsem udeležencem se iskreno zahvalimo za dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov širjenja okužb COVID 19 in izpolnjevanje PCT pogojev.

 

Urška Selič