Novice iz DI Sevnica

Po nekaj mesecih premora zaradi Covid 19, je DI Sevnica ponovno pričelo izvajati športne aktivnosti.

Tako smo pričeli vadbe v balinanju v parku drevored, pikado v prostorih pri avtobusni postaji in namizni tenis v športnem domu KŠTM.

V soboto 06.03.2021 smo organizirali turnir z moško ekipo v pikadu in zaključili leto 2020. Na turnir so se uvrstili člani DI Sevnica, od prvega do desetega mesta v letu 2020. Pri upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, ki jih predpisuje NIJZ, nošenje mask, razkuževanje rok in zbiranje do deset ljudi, smo izpeljali zelo uspešen turnir v veselje naših športnikov.

Rezultati turnirja:
1.mesto: Simonišek Jože
2.mesto: Gole Ivan
3. mesto: Selak Franci

Namizni tenis v športnem domu KŠTM
V soboto, 13.03.2021 smo organizirali turnir z moško ekipo v namiznem tenisu in zaključili leto 2020. Na turnir so se uvrstili člani DI Sevnica, od prvega do desetega mesta v letu 2020. Pri upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, ki jih predpisuje NIJZ, nošenje mask, razkuževanje rok in zbiranje do deset ljudi, smo izpeljali zelo uspešen turnir v veselje naših športnikov.

Rezultati turnirja:
1.mesto: Košar Viktor
2.mesto: Šalamon Slavko
3.mesto: Rajh Ivan

V sredo, 17.03.2021 smo organizirali turnir z žensko ekipo v pikadu, ki je bil v Krmelju in zaključili leto 2020. Na turnir so se uvrstile članice DI Sevnica, od prvega do desetega mesta v letu 2020. Pri upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, ki jih predpisuje NIJZ, nošenje mask, razkuževanje rok in zbiranje do deset ljudi, smo izpeljali zelo uspešen turnir v veselje naših športnikov.

Rezultati turnirja:
1.mesto: Kralj Meta
2.mesto: Bec Metoda
3.mesto: Dobovšek Marjeta

Končno smo lahko izpeljali športne dogodke, ker smo srečanja in druženja res potrebovali.

OBVESTILO
Obveščamo vas, da so uradne ure od ponedeljka do petka, od 10.00 do 12.00 ure, dosegljivi pa smo tudi na telefonske številke, ki so napisane v UTRIPU 2021.
Vse aktivnosti DI Sevnica se izvajajo v skladu navodili NIJZ.

Roman NOVŠAK, tajnik DI Sevnica