DI Sevnica: aktivnosti

V petek, 19. maja 2017, smo se člani društva invalidov Sevnica v okviru programa za ohranjevanje zdravja odpravili na 2. kopalni dan v Dobovo. Iz Sevnice je z avtobusom odpotovalo 49 članov DI Sevnica, prevoznik je bil AP Novak. Po triurnem kopanju smo zaužili dobro malico v restavraciji Paradiso. Predsednik DI Sevnica je tudi obdaril 7 naših članov, ki so v tem mesecu praznovali rojstni dan s skromnim darilom.

Predsednik DI Sevnica, Franci Boljte, nam je razložil program dela in aktivnosti do konca letošnjega leta:

  • 3. avgusta 2017 se bomo udeležili igre na Studencu pri Domžalah
  • Imeli bomo kopalni izlet na slovensko obalo, ki bo 11. avgusta 2017
  • Srečanje za težje invalide bomo priredili v Šmarčni za vse člane DI Sevnica 2. septembra 2017
  • Jeseni, 7. septembra 2017, bomo organizirali izlet v Belo krajino. Vse informacije boste pridobili ob uradnih urah v pisarni društva invalidov Sevnica.

Vse dejavnosti so navedene v INTERNEM GLASILU UTRIP. Naloga nas članov je, da se zaradi lažje organiziranosti pravočasno prijavimo in odjavimo, če se nam zgodi, da se kopanja, srečanja ali izleta ne moremo udeležiti, ker morajo organizatorji morajo predhodno naročiti hrano.

Obveščamo tudi člane DI Sevnica, da bomo sofinancirali letne kopalne karte za sevniški bazen.

 

DI Sevnica – interni nadzor

Društvo invalidov Sevnica je imelo, dne 30. maja 2017, v društvenih prostorih interni nadzor. Pri internem nadzoru nad porabo sredstev FIHO v letu 2016 se nam je pridružila tudi vodja oddelka za družbene dejavnosti, gospa Mojca Sešlar. Končna ugotovitev nadzorne komisije je, da je delo društva zgledno.