april 2008

Medobčinsko društvo delovnih invalidov - Redni zbor članov

Sredi aprila smo imeli člani MDDI Celje reden zbor članov v Narodnem domu Celje.
Člani iz občin Celje, Vojnik, Dobrna in Štore so imeli priložnost, da se srečajo in poklepetajo.
Zbralo se nas je 152 članov in gostov.

Medobčinsko društvo delovnih invalidov Celje

Res je, da velja rek ,ko pomagaš sočloveku se nebo ti odpre,imaš ogromno prostora za lepe misli, toplo besedo, prisrčen nasmeh, imaš mnogo. Mar nisi bogat.?

Društvo invalidov Slovenj Gradec

Mesec april za naše društvo poteka zelo delovno.

Poleg priprave na razstavo, smo tekoče izvajali socialne programe.

Invalidi podarili računalnik

Minuli petek so se člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline (ODI), pod vodstvom predsednika Ivana Pavliča, ter predsednice komisije za socialo pri ODI Dravinjske doline Tatjane Pilpaher odpravili k družini Kotnik v Ločah.

Letna skupščina invalidov Dravinjske doline

Minulo soboto je v gostišču Zimrajh nad Zrečami, potekala redna letna skupščina Območnega društva invalidov Dravinjske doline. Prisotnih je bilo okoli 70 delegatov in članov izvršnega odbora.

USPOSABLJANJE ZA AKTIVNO ŽIVLJENJE IN DELO, TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE, 11.-12.4.2008

Zveza delovnih invalidov Slovenije je v dneh od 11.-12.4.2008 v Termah 3000 Moravske Toplice organizirala letos prvo 2-dnevno usposabljanje za aktivno življenje in delo za zaposlene in brezposelne delovne invalide iz naših 69 društev invalidov iz cele Slovenije.

Poročilo predsednika ZDIS za marec

01.03.2008 –Volilni zbor članov MDI Cerknica-Loška dolina-Bloke;
Udeležil sem se volilnega zbora članov MDI Cerknica-Loška dolina-Bloke. Na začetku volilnega zbora članov nam je zapel ženski pevski zbor MDI Cerknica-Loška dolina-Bloke. Ženski pevski zbor ima 9. marca v Starem trgu – Cerknici 2 koncerta ob dnevu žena. Sama seja je potekala po predloženem dnevnem redu.

Praznovanje praznika invalidov v Hali komunalnega centra v Domžalah

Invalidi iz Domžal, Lukovice, Mengša, Moravč in Trzina so bili zadovoljni z izvedbo praznika invalidov 30. marca 2008, ki so ga praznovali v Hali komunalnega centra Domžale. Godba na pihala je naznanila slavnostni pričetek, nato uradni program, sprejem gostov – županov:

Obrezovanja drevja v Radencih

Tečaj, obrezovanja drevja je organizirala Zveza delovnih invalidov in je potekal od 15. do 20. marca 2008 v Radencih. Udeležilo se ga je 8 tečajnikov, ki so bili nastanjeni v ZDIS-ovi hiši in trije tečajniki , ki so se vsak dan pripeljali od doma.

Materinski dan-POZDRAV NOVIM ŽIVLENJEM

Danes je bil poseben dan,saj smo uspešno izpeljali projekt z naslovom POZDRAV NOVIM ŽIVLJENJEM.
S skupino Zvončnic smo se odpravile na obisk v porodnišnico Celje z namenom pozdraviti mlade mamice in s copatki in voščilnicami obdariti njihove največje zakladke -novorojence.