marec 2008

Pesmi avtorja Vladimirja Križišnika, MDI Idrija - Cerkno

NOČ KRESNIČK

V mirni topli noči kresničke plešejo,
lučke švigajo sem in tja,
žmigajo in se podijo po svojem kraljestvu,
to je njihov večni ples.

....

Invalidi praznovali tri praznike

V soboto, 15. marca so člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline praznovali kar tri praznike skupaj. Dan žena, materinski dan in tudi na mučenike niso pozabili.

Poročilo iz občnega zbora DIO Kranjska Gora

Na osnovi 20-27. člena Statuta DI Kranjska gora in sklepa 4. točke prve seje članov IO z dne 22.01.08 smo izvedli 12. redni letni Zbor članov Društva invalidov občine Kranjska Gora. Zbrali smo se ob 17. uri v »Telovadnici Osnovne Šole« v Kranjski Gori.

USPOSABLJANJE ZA AKTIVNO SODELOVANJE IN NEODVISNO ŽIVLJENJE INVALIDOV, TERME RADENCI, 7.-8.3.2008

Zveza delovnih invalidov Slovenije je v dneh od 7.3. - 8.3.2008 v Termah Radenci organizirala 2-dnevno usposabljanje za aktivno sodelovanje in neodvisno življenje invalidov za invalide prostovoljce iz naših 69 društev invalidov iz cele Slovenije, skupaj 107 udeležencev.

Poročilo predsednika ZDIS za februar

01.02.2008 – Rogaška Slatina; Domstan
Opravil sem razgovor v turistični agenciji Dober dan – Flucher Jože s.p., ki je upravitelj v Vili Golf. Povedal sem, da želi ZDIS poslovno sodelovati, zaradi hrambe ključev apartmaja; prijave in odjave gostov; kart za kopanje itd. Posredovali nam bodo pogodbo o poslovnem sodelovanju. S serviserjem plinskih peči sem si ogledal plinsko peč v apartmaju v Vili Golf, ki jo bo potrebno zamenjati.
Gospa Maruša – Terme Rogaška Slatina mi je povedala, da nam bo posredovala dopis oziroma po e-mailu popuste v Termah na naše članske izkaznice.
Domstan d.o.o. sem dostavil pogodbo in prejel garancijski list za zamenjavo streh na hišicah št.1 in 2 v Termah Čatež.