Aktivnosti DI Sevnica v novembru in decembru

08. november - organizirali smo kopalni dan v Dobovo, katerega se je udeležilo 56 članov. Po prijetnem kopanju in druženju smo se v večernih urah odpravili proti domu.

17. november - organizirali smo pikado srečanje na Šmarčni ob prazniku občine Sevnica, z udeležbo članov DI Sevnica

19. november - potekal je turnir v namiznem tenisu, ob prazniku občine Sevnica in ob 50. letnici društva invalidov Sevnica, z udeležbo 8 članov DI Sevnica.

10. spominski šahovski turnir in hkrati turnir ob prazniku občine Sevnica in ob 50. letnici Društva invalidov Sevnica, z udeležbo članov DI Sevnica in DI Zagorje, je potekal v športnem domu Sevnica.

19. november – v Sevnici, v Osnovni šoli Savo Kladnik, je bilo Državno Šahovsko prvenstvo za invalide z udeležbo 11 moških in 2 ženski štiričlanske ekipe. Tekmovanja se je udeležila tudi naša štiričlanska ekipa v sestavi: Ludvik Cvirn, Franci Derstvenšek, Martin Mirt in Damjan Škerbec.

03. december –člani šahovske sekcije so se udeležila Debelakovega memoriala, ki bil v Krmelju. Turnirja so se udeležili naši člani: Ludvik Cvirn, Franci Derstvenšek, Martin Mirt in Damjan Škerbec.

07. december – organizirano je bilo zaključno srečanje članov DI Sevnica v prostorih TVD Partizan Boštanj. Srečanja se je udeležilo 65 članov DI Sevnica in tako smo uspešno zaključili leto.

07. december – Člani DI Sevnica smo se zbrali v gostišču Barbara v Krmelju, kjer smo imeli zaključek leta. Bili smo iz Tržišča, Krmelja in Šentjanža, bilo nas je 41.
Po kratkem nagovoru podpredsednice Alenke in poverjenice Metode, smo se okrepčali z okusno malico. Nato je svoj meh raztegnil Valentin, ob spremljavi Gašperja s kitaro. Ob kavici in sladkih dobrotah, smo zaplesali in zapeli. Tako nam je čas hitro minil.

Želimo vsem vesele praznike, predvsem zdravja in srečno Novo leto 2024!

10. december - člani šahovske sekcije so se udeležilo turnirja v Litiji in sicer: Ludvik Cvirn, Franci Derstvenšek, Martin Mirt in Damjan Škerbec.
 

Avtor: Roman Novšak, tajnik DI Sevnica