Novičke iz DI Trbovlje

Še nekaj dni nas loči od praznovanja Božiča in prihoda novega leta 2023. Naše aktivnosti  se zaključujejo.

Veseli nas, da  smo v celoti  realizirali planirane aktivnosti leta 2022. Naše zadnje srečanje invalidov je potekalo 10.12.22 v Delavskem domu Trbovlje. Zbralo se nas je 120 članov. Predsednik društva je pozdravil vse prisotne invalide, se zahvalil za dosedanje delo vsem prostovoljcem, ki delajo na društvu in udeležencem na aktivnostih, predstavil že prve informacije o aktivnostih  prihodnjega  leta in zaželel prijazne  Božične praznike, novo leto 2023 pa naj bo dobro  in radodarno  članom predvsem z zdravjem. Saj če bomo zdravi,  se bomo še lahko srečevali na druženjih kot so kopalni dnevi, športne aktivnosti, srečanja, predavanja.

Po pozdravu predsednika je sledilo druženje ob glasbi. Nekateri so zaplesali, drugi pa uživali ob gledanju plesalcev. Obiskal  nas je tudi Božiček, katerega je spremljal tudi palček Smuk. Delila sta nam lepe misli in tudi bonbončke.

V tednu pred Božičem pa bomo nekatere člane obiskali, nekaterim pa poslali po pošti voščilnico s priloženo darilno kartico TUŠ. Tako bodo sami presodili, za kaj bodo porabili naše darilo.

 

Prav je, da se ob tem našem zadnjem javljanju  zahvalimo  strokovni službi ZDIS, ki nam je v letu 2022 nudila vso potrebno pomoč pri delovanju društva.

 

Novo leto naj po svoje svežo pesem Vam zapoje,

takšno, ki razveseljuje in želja ne omejuje,

takšno, ki uho očara in na svetu  ni ji para,

takšno, ki srce prebuja, k plesu vabi, ne utruja.

Novo leto naj po svoje pesem vam  zapoje, veselo po deželi leta,

s trakci sreče dneve spleta.

SREČNO  2023

 

Avtor: Stanka Kink

Avtor fotografij: Vesel Šalja