DI Sevnica: jesenske aktivnosti

BALINARSKI TURNIR TROJK DI SEVNICA
 
Dne 05.09. je bilo Društvo invalidov Sevnica organizator 6. Balinarskega turnirja, ki je bil na balinišču v športnem parku DREVORED. Posvečen je bil prazniku občine Sevnica, tekmovanja pa so se udeležili člani iz DI Postojna, DI Hrastnik, ODI Zgornje Posotelje, Rogaška Slatina in invalidi iz našega društva.
Na otvoritvi turnirja je udeležence pozdravil Franc Boljte, predsednik DI Sevnica in jim zaželel fer in športno borbo.
Po turnirju smo razglasili rezultate: zmagovalec je bilo DI Postojna, 2. mesto je zasedlo ODI Zgornje Posotelje, Rogaška Slatina in 3. mesto DI Sevnica (za katero so nastopali: Miran Čuden, Ivan Jeler, Branko Gračner in Anton Gorišek). Druženje smo nadaljevali v gostišču Felicijan, kjer so nam pripravili okusno malico.
 
KOPALNI DAN DOBOVA
 
V petek, 06. septembra, smo se člani Društva invalidov Sevnica odpravili na tretji kopalni dan v Dobovo, ki poteka v sklopu posebnega socialnega programa »Ohranjevanje zdravja«. Iz Sevnice smo krenili ob 13. uri, bilo pa nas je kar za en avtobus, in sicer 48. Kopalni dan je potekal pod vodstvom naše socialne komisije in prevozništva AP Novak Sevnica. Po triurnem kopanju v Termah Paradiso smo imeli zelo okusno malico in potem druženje. Po nagovoru Franca Boljteta, predsednika DI Sevnica, smo obdarili še 4 naše invalide, ki so v septembru praznovali rojstni dan. 
V večernih urah smo se zadovoljni odpravili proti domu. 
Naslednji kopalni dan bo v petek, 08. novembra. 
Vabimo vas, da se nam pridružite tudi na preostalih naših dejavnostih.
 
OBISK NA DOMU
V sredo 18. septembra, smo obiskali našega člana, Miho Mlakarja na njegovem domu, na Drožanjski cesti v Sevnici. Praznoval je 90. rojstni dan. Obdarili smo ga s skromnim darilom ter mu zaželeli predvsem veliko zdravja in sreče.
 
 
Roman NOVŠAK