DI Hrastnik: Srečanje ob mednarodnem dnevu invalidov

Vsako leto se člani Društva invalidov Hrastnik zberemo na srečanju pred novim letom, ki sovpada z mednarodnim dnevom invalidov. V soboto, 2. decembra smo se tako v popoldanskih urah srečali v Športni dvorani v Hrastniku. Tudi letos so se vabilu odzvali številni naši člani in gostje. Po uvodnem nagovoru predsednika Rajka Žagarja se nam je predstavil zbor Društva invalidov Trbovlje. »Knapovsko sonce« nam je ubrano zapelo nekaj vsem poznanih pesmi.

Po kulturnem programu so nam svoje pozdrave namenili še gostje. Spregovorili so hrastniški župan Miran Jerič, poslanca Vojka Šergan in Ivan Hršak ter predsednik Sveta za invalide pri Občini Hrastnik Gregor Erman.

Predstavnica Turistične agencije Relax nam je tudi predstavila aranžma za letošnje letovanje članov društva. Po večerji so za dobro vzdušje poskrbeli člani ansambla Quatro band. Ob zimzelenih melodijah smo se vrteli pozno v noč.
 

Smo pa na Društvu vedno znova presenečeni nad tako množičnim odzivom naših članov. V soboto se nas je zbralo skoraj 150. Preživeli smo res lep večer.

Mojca Trbovc