DI Hrastnik: Piknik Društva invalidov Hrastnik na Kopitniku

Po tem, ko smo pred štirinajstimi dnevi že organizirali piknik za težke invalide, smo tokrat na Kopitnik povabili še vse ostale člane. Kar nekaj naših članov je sicer tik pred zdajci odpovedalo svojo prisotnost, tako da se število prisotnih članov na pikniku ni približalo visokim številkam iz prejšnjih let, a nas je bilo ravno prav, da smo se imeli lepo.

V soboto, 9. septembra smo se tako z avtobusom in kombiji odpeljali proti Kopitniku. Po megli v dolini smo v hribih presenečeni dočakali sonce in prijetne temperature. Na teh dogodkih se vedno razveselimo en drugega in to je tudi priložnost, da se malo pogovorimo in zaplešemo. Vsi so seveda nestrpno čakali, kaj bodo dobili na krožnikih, vmes pa so seveda pridno zalivali suha grla.

Preko dneva nas je cel čas grelo sonce, tik pred zaključkom pa nas je v kočo na Kopitniku pregnal dež. A nas je bilo ravno prav, da smo se posedli po klopeh in zapeli za zaključek dneva.

Naše aktivno poletje se počasi zaključuje, zimski čas je prilika za načrtovanje novih dogodkov in pripravo planov za naslednje leto. 23. septembra bomo z našo ekipo sodelovali na Festivalu zasavske kulinarike Funšterc. Pridite poskusit naš funšterc !

Mojca Trbov