MDDI Celje: silvestrovo 2016

Za trenutek pozabimo na skrbi in bolečine,
objemimo se, naj nam bo to darilo,
ki bo vese skrbi in bolečine odneslo daleč vstran
v naša srca pa prineslo radost, mir in veselje.

Veselje, pesem in dobra volja sta se razlegali po lepo pripravljeni dvorani gostišča Turist na Frankolovem. Ob šampanjcu so nas najprej pozdravili sekstet Lindek z Francijem Žerdonerjem, ki je igral na harmoniko. Njihovo ubrano petje prijetno je ogrelo naša srca. Z zdravico in najlepšimi željami smo se pogovorili o pomenu druženja, o skrbi vsakega posameznika za svoje zdravje in o pogostih obolenjih za ta čas. Posameznike je zanimal novim zakon o varstvenem dodatku.
Po okusni večerji sta nam zaigrala Stane in Urban. Pesem se je razlegala po dvorani, plesišče pa je bilo polno plesalcev.
Prisotne sem nagovorila v prazničnem duhu in jim na kratko obudila spomin o dogodkih in aktivnostih v letu 2016. Vesela sem, da v društvu poteka mnogo dejavnosti in člane povabila k aktivnemu sodelovanju še v večjem številu. Knjiga vtisov leta 2016 bo kmalu polna. Želim si, da bi v novi knjigi, v novem letu, liste popisali z lepimi in uspešnimi dogodki s čim manj krutimi in slabimi dogodki v zdravju, zadovoljstvi in sreči. Rajanje se je nadaljevalo pozno v večer, ko je bil čas, da smo ob torti nazdravili novemu letu z najlepšimi željami in čestitkami, v želji, da nas spremlja zdravje, sreča in prijateljske vezi, ki naj nas še bolj povežejo v šopek prijetnega delovanja v dobro vseh nas.
Hvala vsem članom, brez katerih tako prijetnega srečanja ne bi bilo, tajnici, Gorazdu, Nataši, kolektivu gostišča Turist, Duu As, Sekstet Lindek in vsem, ki ste poskrbeli, da smo skupaj preživeli še en lep in nepozaben večer. Kaj je lepšega, kot zapeti, zaplesati in se družiti s prijatelji.
Spoštovani člani! »Bodite zdravi! Vam in vašim najdražjim pa ves dobro, mnogo lepega v novem letu, posebno zdravja, sreče in veselja.«

Dragica Mirnik