DI Sevnica: Aktivnosti društva

Društvo invalidov Sevnica je v sodelovanju s člani iz Šmarčne, organiziralo srečanje v pikadu, katerega so se udeležili tekmovalci iz DI Sevnica, DI Radeče in DU Sevnica. Skupaj se je udeležilo 33 tekmovalcev, ki so se pomerili v prijateljski tekmi v pikadu, ki je imela predvsem namen druženja. Tako da so rezultati tekmovanja, ki sledijo v nadaljevanju drugotnega pomena.

Zahvala gre vsem prostovoljcem v DI Sevnica, ki so sodelovali pri prireditvi, predvsem tudi gostilničarju Simončič Francu, ki je pripravil okusen bograč in podelil tri nagrade, kakor tudi vaški skupnosti Šmarčna za prostore v katerih se je odvijalo srečanje.

Socialna komisija pri DI Sevnica je organizirala 2. kopalni dan v Dobovo, ki je bil tokrat v petek, 06. maja 2016. Na avtobusni postaji v Sevnici se nas je zbralo 58 invalidov članov, katere nas je prevoznik AP Novak odpeljal na triurno kopanje.

Po kopanju je sledila okusna večerja in klepet ter povratek domov v večernih urah. Člane smo tudi obvestili o dogajanju v naslednjih mesecih in sicer obiranje mandarin 07.-09. oktober 2016, kopalni izlet v Strunjan 15. julij 2016 ter gledališka predstava na prostem na Studencu pri Domžalah. Vse informacije prejmete ob uradnih urah v Društveni pisarni.