DI Hrastnik: Zbor članov

V soboto, 26. marca 2015, je potekal volilni zbor članov Društva invalidov Hrastnik (DI Hrastnik).

Ob 16. uri smo se v Športni dvorani na Logu v Hrastniku zbrali številni redni in podporni člani DI Hrastnik ter povabljeni gostje. Skupaj se nas je zbralo preko 170 in vse je najprej pozdravil predsednik DI Hrastnik Rajko Žagar. Pozdravu je sledil še zabaven pevsko-glasbeni kulturni program v izvedbi Nike Špajzer in Andreja Bantana, nato pa je vodenje Zbora prevzelo delovno predsedstvo.

Dnevni red volilnega zbora članov je obsegal 15. točk. Med drugim smo tako predstavili in potrdili opravljeno delo v letu 2015, program dela in finančni plan za leto 2016 ter nato tudi izvolili predsednika društva in člane vodstvenih organov za naslednja 4 leta. DI Hrastnik bo tudi v mandatu 2016-2020 vodil Rajko Žagar.

Ob koncu Zbora članov so nas pozdravili še povabljeni gostje, nam čestitali za dosežene uspehe in zaželeli obilo sreče in volje za naprej.

S tem pa našega srečanja še ni bilo konec. Sledilo je namreč še neformalno druženje, izmenjava mnenj in tudi že tradicionalna pogostitev udeležencev po napornem sestanku.

Hvala vsem udeležencem Zbora članov DI Hrastnik za sodelovanje.
Gregor Erman