DI Sevnica: Novoletno srečanje društva

Leto je naokoli in že smo si nazdravili, čeprav malo zgodaj, v četrtek, 26.11.2015 v jedilnici Lisce Sevnica.

Pevski zbor Azeleja in muzikantje iz Boštanja so nam popestrili naše srečanje. Lepo zapete pesmi in glasba dokazujejo, da njihov 15-letni trud ni bil zaman. Tudi Oreškov fant kot solist nas je presenetil s svojim nastopom. Vsem se iskreno zahvaljujemo in jim želimo, da so še naprej dejavni, se razdajajo in gojijo lepo slovensko pesem in kulturo.

Predsednik DI Sevnica Franc Boljte je v svojem nagovoru orisal uspešno delo našega društva na družbenem, organizacijskem, socialnem, predvsem pa na športnem področju. Tudi za prihodnje leto si želimo, da z vašo pomočjo, idejami, predlogi in poslušnostjo naredimo vse, kolikor se da dobro. Naša srečanja so dobro organizirana, pozivamo vas, da izkoristite priložnosti za druženje in lepe trenutke, ki jih v teh čudnih časih v družbi ni veliko. Predsednik je člane opozoril, da je v glasilu Utrip izostal stavek, da se je za kapacitete Ohranjevanje zdravja treba prijaviti do 31. 12. 2015.

Pisne vloge je potrebno poslati na DI Sevnica do tega datuma, kajti termini so že v začetku januarja 2016.

Obnemogli ob dobri postrežbi smo se kar prehitro odpravili domov.

Društvo invalidov Sevnica odbor Krmelj je v soboto 12. decembra organiziral novoletno srečanje za člane iz Krmelja, Tržišča in Šentjanža. Srečanja, ki je bilo v gostišču Ulčnik se je udeležilo 42 članov. Poverjenica odbora je pozdravila prisotne in jim zaželela vse najlepše v novem letu, hkrati pa je naši članici Lari Bec predala priznanje društva za prizadevno delo invalid za invalida.

Ob zvokih harmonike je prisotne vzpodbudil, da so zapeli in zaplesali.

Vir: Društvo invalidov Sevnica