DI Sevnica: Aktivnosti društva

V torek 3. novembra 2015 je bilo tekmovanje v pikadu v hotelu Ajdovec z udeležbo DI Hrastnik in DI Sevnica.

V soboto 7. novembra 2015 smo v društvu organizirali tekmovanja ob prazniku Občine Sevnica. Prireditev je obiskal župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk, tekmovalce pa je nagovoril predsednik DI Sevnica Franc Bolte.

V hotelu Ajdovec je bil 2. spominski šahovski memorial, ki se ga je udeležilo 13 tekmovalcev iz DI Zagorje, DI Hrastnik in DI Sevnica. Zmagal je Marko Jurič, DI Zagorje 6,5, 2. je bil Janez Grčar, DI Zagorje 5, 3. mesto pa je zavzel Rudi Prosenik, DI Sevnica 5.

V športnem domu pa je potekal namiznoteniški turnir, ki se ga je udeležilo 14 moških in 2 ženski iz DI Zagorje, DI Metlika, DI Laško in DI Sevnica. Zmagovalec je postal Marjan Šinkovec, DI Zagorje, 2. Dušan Lebeničnik, DI Zagorje, 3. Drago Prevalšek, DI Metlika, 4. Franc Starc, DI Sevnica. Pri ženskah je zmagala Tatjana Umek, DI Sevnica, druga pa je bila Renata Osrajnik, DI Sevnica.

V sredo, na martinovo, 11. novembra pa smo se odpravili na četrti kopalni dan v Dobovo. Tokrat nas je bilo 65. Po triurnem kopanju v Termah Paradiso smo imeli tudi okusno večerjo. Predsednik DI Sevnica je v nagovoru članom orisal prehojeno pot v letošnjem letu in povabil člane na zaključno novoletno srečanje, ki bo v prostorih jedilnice Lisca Sevnica v četrtek, 26. novembra 2015.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo TV AXA 1995 za objave.

DI SEVNICA