MDDI Celje: Praznovanje dneva žena in mučencev

Prijatelji so nam vedno ob strani, a vseeno je treba prijateljstvo tudi ohranjati in ga negovati.

V vodstvu društva se tega še kako zavedamo, zato se trudimo, da organiziramo srečanja, druženja, kjer se lahko člani srečajo, pogovorijo, se poveselijo in razvedrijo. Medse povabimo tudi člane, ki so težje bolni, ki so ovirani v hoji in potrebujejo pomoč. To je priložnost, da se poveselijo, kaj lepega vidijo in gredo od doma.

V prelepem kraju Frankolovo, smo se zbrali v gostišču turist, kjer nas je sprejel prijazen vodja gostišča Franci. V prelepem ambientu niti eden stol ni ostal prazen, saj se nas je s spremljevalci zbralo kar 115.

Po sprejemu so nas s svojimi recitali, ubrano pesmijo in igranjem na harmoniko razveselili učenci OŠ Frankolovo.

Iskrena hvala g.Sušaku, mentorici in učencem zborčka za tako lep in prisrčen nastop.

Po zelo okusnem in obilnem kosilu je bil čas za petje in ples ob ubranih zvokih, sedaj že naših, Janje in Janka.

Ob Golici sva se z g.Štuklekom veselo zavrtela, saj našega srečanja brez Golice ni. Izmenjava mnenj, izkušenj in klepet s sebi enakimi je neprecenljiv.

V vsake srcu je prostor za srečo, prostor za veselje, prostor za prijateljstvo in te želje , te lepe trenutke smo spletli v šopek, šopek, ki ga bomo gojili tudi naprej. Druženje nam pomeni sonce, ki napolni ranjena, osamljena srca v upanje na lepši jutri in kliče po ponovnem snidenju.
Ob glasbi, plesu in petju smo se razvedrili in pozabili vsaj za kratek čas na skrbi in bolečine, ki jih dnevno nosimo s seboj.

Hvala Franci Kralj in vsem , ki ste se udeležili srečanja s počastitvijo dneva žena in mučencev.

Janja in Janko, upam, da nas bosta še večkrat tako lepo in zanimivo zabavala.

Dragica Mirnik A.