DI Sevnica: Ob občinskem prazniku Sevnice

Društvo invalidov Sevnica je organiziralo v okviru praznika občine Sevnica tekmovanje v pikadu, ki je potekalo v hotelu Ajdovec, v torek, dne 04. novembra 2014. Sodelovali so Pikadisti iz DI Hrastnika z moško in žensko ekipo, ter dve ekipi DI Sevnica. Za popestritev srečanja je bila sestavljena ekipa predsednikov, ki je metala izven konkurence. Bolj kot rezultati je bilo pomembno druženje.

V soboto, dne 08. novembra pa je bilo prav tako v okviru praznika občine Sevnica tekmovanje v namiznem tenisu, ki se je odvijalo v športnem domu Sevnica z udeležbo članov DI Hrastnik, DI Zagorje, Društvo Kamenček in DI Sevnica.

Prav tako je bilo tudi šahovsko tekmovanje, ki je bilo še v sklopu 1. Spominskega memorijala za preminule člane DI Sevnica, ki so bili tudi pobudniki in hkrati uspešni šahist DI Sevnica z udeleženci DI Zagorja in DI Sevnica. Vabljeni pa so bili tudi predstavniki ostalih društev DI regije Zasavja in Posavja.

Po končanem tekmovanje je bila še podelitev priznanj in malica ter druženje. Ko smo se razšli, smo se dogovorili, da taka srečanja nadaljujemo tudi v prihodnjem letu. V DI Sevnica se vsem zahvaljujemo za udeležbo, predvsem pa DI Hrastnik za pomoč pri izvedbi tekmovanja v pikadu, ob prazniku občine Sevnica in fer play ter športne igre.

Pa še nekaj rezultatov:

Pikado:

1. DI Hrastnik moški,

2. DI Sevnica »1 ekipa«,

3. DI Sevnica »2 ekipa;

Namizni tenis:

1. Košar Viktor (DI Sevnica),

2. Šinkovec Marjan (DI Zagorje),

3. Rajh Ivan (DI Sevnica)

Šah:

1. Smerdelj Bojan (DI Sevnica),

2. Grčar Janez (DI Zagorje),

3. Jurič Marko (DI Zagorje);

Ekipno Šah:

1. DI Zagorje,

2. DI Sevnica »1.ekipa«,

3. DI Sevnica »2 ekipa« .

Novšak Roman