DI Sevnica: 22. državno prvenstvo v namiznem tenisu

Sevnica, 31. maj 2014

Ogled Biltena z rezultati (PDF, 3MB)

NAGOVOR PREDSEDNIKA DRUŠTVA INVALIDOV SEVNICA g. BOLJTE FRANC :
 
Spoštovane športnice in športniki namiznega tenisa, cenjeni gostje; predsednik ZDIS g. Drago Novak, sekretarka ZDIS ga. Tanja Hočevar, strokovni sodelavec ZŠIS g.  Damjan Lazar,  podžupan občine Sevnica g Jože Žnidarič, direktorica KŠTM ga. Mojca Pernovšek, lep topel pozdrav v imenu DI Sevnica in v mojem imenu.
 
DI Sevnica danes organizira 22. Državno prvenstvo v namiznem tenisu za invalide, ki je v sklopu ZŠIS,  s tem dokazujemo, da smo sposobni in upanja vredni organizirat tekmovanje na državni ravni. 
 
Spoštovani na tem mestu moram poudariti, da to državno prvenstvo so podprli občina Sevnica,  KŠTM Sevnica in drugi, ta dva sem omenil zato, kjer je odraz, dobrega sodelovanja  DI Sevnica na lokalni ravni. Kajti tudi naša želja je, da se sliši glas občine Sevnica preko regijskih mej, saj v tej lokalni skupnosti delamo in živimo tudi  mi invalidi in želja je, če gre občini na bolje gre tudi nam, in lažje bomo izpolnjevali poslanstvo ki ga DI opravlja.
 
Tekmovalke in tekmovalci, današnji dan je za DI Sevnica velik dan,  ravno tako kot je bil 4. Februar,  ko smo proslavljali 40 let delovanja DI Sevnica  in moja želja je,  da ga opravite športno,  kajti rezultate, ki jih boste dosegli,  so plot vašega prizadevanja, čeprav smo drugačni, kjer nas je usoda zaznamovala, boste dokazali, da ste enaki drugim, in da imamo mnogo večjo željo, da se uveljavimo v vsakodnevno življenje in čim bolj uspešno rešujemo tegobe,  ki vsakega posameznika pestijo.
 
Športnice in športniki v imenu DI Sevnice vam želim veliko športnega duha in tekmovalnosti, želim si da se v Sevnici dobro počutite, igre ki pa jih boste odigrali pa naj bodo  ferpley.
 
Veliko uspeha vam želim in srečno.