DI Hrastnik: Zbor članov

V soboto, 22. marca 2014, je potekal redni letni zbor članov Društva invalidov Hrastnik (DI Hrastnik). Ob 16. uri smo se v Športni dvorani na Logu v Hrastniku zbrali številni redni in podporni člani DI Hrastnik ter povabljeni gostje. Skupaj se nas je zbralo preko 180 in vse je najprej pozdravil predsednik DI Hrastnik Rajko Žagar, pozdravu je sledil še zabaven pevsko-glasbeni kulturni program v izvedbi članic skupine Stari časi, nato pa je vodenje Zbora prevzelo delovno predsedstvo.

Predstavili in potrdili smo opravljeno delo v letu 2013, program dela in finančni plan za leto 2014 ter izvolili novo sestavo Nadzornega odbora DI Hrastnik. Ob koncu Zbora članov so nas prav vsi povabljeni gostje pozdravili, nam čestitali za dosežene uspehe in zaželeli še obilo sreče in volje za naprej. Glede na to, da prisotne članice in člani niso v nadaljevanju postavili nobenega vprašanja oz. niso podali nobene pobude za nadaljnje delo društva, smo Zbor članov tudi uradno zaključili.

S tem pa našega srečanja še ni bilo konec. Sledilo je namreč še neformalno druženje, izmenjava mnenj in tudi že tradicionalna pogostitev udeležencev po napornem sestanku.

Hvala vsem udeležencem Zbora članov DI Hrastnik za sodelovanje in lep pozdrav,
Gregor Erman