DI Sevnica: Ribiško tekmovanje ob 40-letnici DI

V petek dne 18. oktobra 2013 je Društvo invalidov Sevnica organiziralo ribiško tekmovanje v lovu s plovcem ob 40-letnici DI Sevnica za regijo Zasavje in Posavje, ki je bilo na trasi Orehovo na Savi.

V lepem vremenu in dobrem tekmovalnem vzdušju je nastopilo 5 ekip s tremi /3/ tekmovalci, ki so tekmovali na treh sektorjih A, B in C. Sami rezultati niso pomembni ker je v ospredju druženje a so nekateri člani dosegli lepo število ulovljenih rib.

Po končanem tekmovanju je bila podelitev pokalov in medalj v prostorih hotela Ajdovec kjer je bila tudi pogostitev. Pokale in medalje je podelil predsednik Ribiške Družine Sevnica gospod Kosmač Sandi. Vsi tekmovalci pa so od DI Sevnica prejeli tudi priznanja za udeležbo katere je podelil predsednik DI Sevnica G. Boljte Franc.

Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem, ki so se borili po fair pravilih, zahvala gre tudi Ribiški Družini Sevnica za pomoč pri organizaciji tekmovanja, kakor tudi posameznim članom, ki so pomagali pri izvedbi tekmovanja in sicer predsedniku gospod Kosmač Sandiju, vodji tekmovanja Stritar Toniju in delegatu Šumej Ernestu.

 

Tekst: Novšak Roman
Foto: Biderman Petra