DI Hrastnik: Sodelovanje na ekipnem območnem tekmovanju v pikadu

V soboto, 5. oktobra 2013, je v organizaciji Društva invalidov občine Brežice potekalo ekipno območno tekmovanje Koordinacije Zasavje-Posavje v pikadu.

Prijavljenih je bilo kar 16 moških in 13 ženskih ekip, ki so se borile za prvi dve mesti v svoji kategoriji, kajti ti dve mesti pri moških in ženskah vodita  na državno prvenstvo invalidov v pikadu, ki bo 16. novembra 2013 v Litiji.

Dobrodošlico in uvodne pozdrave v gostišču Hervol nam je  izrekel predsednik Društva invalidov občine Brežice Ivan Kostrevc ter nam zaželel obilo športne sreče ter prijetnega počutja v njihovih krajih. Pozdravu je sledilo žrebanje ekip, nato pa tekmovanje v natančnem metanju pikadov.

Kljub prostorski stiski in slabih pogojih za tekmovanje sta naši dve ekipi vzdržali vse nalete in zasluženo zmagali vsaka v svoji konkurenci in si s to zmago priborili nastop na državnem prvenstvu. ISKRENE ČESTITKE!
Moški in ženski ekipi pikado sekcije DI Hrastnik želim še obilo sreče ter mirno roko na bližajočem  se državnem prvenstvu v Litiji.

Predsednik komisije za šport in rekreacijo
Blaž Dvornik