DI Ljubljana - Center: Zbor članov DI Ljubljana Center

Članice in člani Društva invalidov Ljubljana Center smo se 12. marca 2013 v velikem številu udeležili Zbora članov. V pozdravnem nagovoru je predsednik društva g. Anton Kastelic predstavil kratek pregled delovanja društva v preteklem letu in poudaril prizadevanje ZDIS, da kljub kriznim razmeram zagotavlja finančno in strokovno podporo društvu pri izpolnjevanju zadanih programov društva. Zahvalil se je članicam in članom za aktivno sodelovanje v dejavnostih društva in pozdravil predsednika ZDIS g. Draga Novaka in sekretarko ZDIS g. mag. Tanjo Hočevar, ki sta se udeležila Zbora in zaželela uspešno delovanje društva tudi v prihodnji letih.

Po končanem delovnem delu Zbora v katerem smo ocenili delo društva v preteklem letu in postavili smernice dela za tekoče leto, smo predsedniku društva g. Antonu Kastelicu izročili posebno čestitko ob njegovem 70. rojstnem dnevu in se mu zahvalili za prispevek k uspešnosti društva in skrbi za invalide nasploh.

V prisrčnem klepetu ob dobrem kosilu smo preživeli prijetno popoldne, poslovili smo se v prepričanju, da nam srečanja veliko pomenijo in prinašajo veselje in popestritev v naš vsakdanjik.

 

Darja Perko