DI Črešnjevec: Zbor članov

Društvo invalidov je imelo 12.3.2016 v restavraciji Larmonija volilni zbor članov na katerem je bilo 88 članov in 8 podpornih članov. Prisotni so bili tudi: podpredsednica ZDIS-a gospa Ornik Zdenka, podžupan občine Slovenska Bistrica gospod Žarko Furman in predsednik KS Peter Žist.

Predstavili smo delo društva v minulem letu, sprejeli letno poročilo za leto 2015, plan za leto 2016. Izvedli smo tudi volitve za organe društva.

Za predsednika je bil izvoljen stari predsednik Anton Kolar, v ostalih organih so člani ostali isti razen majhnih zamenjav.

Na koncu nas je nagovorila podpredsednica ZDIS gospa Zdenka, ki se nam je zahvalila za dosedanje delo. Prav tako nas je nagovoril podžupan občine gospod Žarko, ki se nam je zahvalil in pohvalil delo društva v lokalni skupnosti, saj je društvo zelo aktivno na področju občine na vseh področij in poudaril, da je predsednik društva Kolar prejel priznanje občine Slovenska Bistrice za nesebično delo na področju prostovoljstva in vključevanja in integriranja invalidov v družabno športno kulturno življenje v občini Slovenska Bistrica.

Po končanem zboru smo se družili ob prijetni glasbi. Vsem ženam smo podaril majhno darilo, ki so ga naredile naše članice.

DI Črešnjevec, Kolar Anton