DI Sevnica: Tekmovanja ob prazniku občine sevnica

Društvo invalidov Sevnica je v okviru praznika občine Sevnica organiziralo tekmovanje v pikadu, ki je potekalo v prostorih Krajevne skupnosti Krmelj v soboto dne, 19. novembra 2016. Sodelovali so pikadisti iz DI Hrastnika, DI Rimske Toplice ter DI Sevnica. Bolj kot rezultati, je bilo pomembno druženje.

V nedeljo dne, 20. novembra, pa je bilo prav tako v okviru praznika občine Sevnica tekmovanje v namiznem tenisu, ki se je odvijalo v športnem domu Sevnica z udeležbo članov DI Hrastnik, DI Zagorje, DI Metlika, DI Laško in DI Sevnica, skupaj je bilo 23 moških in 3 ženske udeleženke.

Prav tako je bilo tudi šahovsko tekmovanje, ki je bilo še v sklopu 3. spominskega memorijala za preminule člane DI Sevnica, ki so bili ustanovitelji in hkrati uspešni šahisti DI Sevnica z udeleženci DI Zagorja, DI Hrastnika in DI Sevnica. Vabljeni pa so bili tudi predstavniki ostalih društev DI regije Zasavja in Posavja.

Po končanem tekmovanje je bilo še podelitev priznanj in malica ter druženje. Ko smo se razšli smo se dogovorili, da taka srečanja nadaljujemo tudi v prihodnjem letu. V DI Sevnica se vsem zahvaljujemo za udeležbo in pomoč pri izvedbi tekmovanj in fair play ter športne igre.

Pa še nekaj rezultatov: pikado: 1. Simonišek Jože, DI Sevnica, 2. Dvornik Blaž, DI Hrastnik, 3. Umek Ivan, DI Sevnica; namizni tenis: 1. Košar Viktor, DI Sevnica, 2. Govednik Boris, DI Metlika, 3. Dražetič Zdravko, TVD Partizan Boštanj; Šah: 1. Grčar Janez, DI Zagorje, 2. Ahmatovič Hilmija, DI Sevnica, 3. Jurič Marko, DI Zagorje; Ekipno: 1. DI Zagorje, 2. DI Sevnica 1, 3. DI Sevnica 2.
 

Roman Novšak