DI Črešnjevec: Srečanje DI Črešnjevec in MDI Lenart v pikadu

V četrtek, 19.5.2016, so se v društvenih prostorih na Črešnjevcu srečale ekipe v pikadu, tako moške kot ženske, iz DI Črešnjevec in MDI Lenart, da se preizkusimo v metu pikada.

Na začetku sem vse skupaj lepo pozdravil jim zaželel uspešnih metov in dobrega počutja na Črešnjevcu ob enem poudaril, da srečanje ni tekmovalnega značaja. Predsednica MDI Lenart, Emilija Šuman, je tudi pozdravila vse prisotne in dejala, da takšna srečanja predvsem krepijo dobre medsebojne odnose med udeleženci in tudi povedala, da njihovi člani nestrpno čakali povabilo, saj se zelo radi udeležujejo srečanja s člani DI Črešnjevec.

Srečanja organiziramo vsako leto in to dvakrat, enkrat je gostitelj naše društvo, drugič pa društvo iz Lenarta. S srečanji vzpostavljamo tesne prijateljske stike med udeleženci srečanj in ob enem tudi med društvoma.

Ekipno srečanje pikada ni tekmovalnega značaja, ampak v prvi vrsti družabno srečanje, saj se po športnem delu družimo in poskušamo dobrote, ki so jih pripravile naše članice pikado ekipe.

Kar prehitro je minil čas srečanja so zatrjevali vsi udeleženci in zatrdili, da jih takšna srečanja osrečujejo in so nas povabili, da se udeležimo srečanja v Lenartu.

Kolar Anton